070 3274501   |    dierenafdeling@dewilskracht.groenrijk.nl Showtuin: Donau 119 | 2491 BB Den Haag
Gratis staal aanvragen

Onze kunstgras legdienst

Maak gebruik van onze kunstgras legdienst, dan heeft u geen omkijken naar de aanleg van uw nieuwe kunstgras! Wij komen op afspraak bij u langs en organiseren de kunstgras installatie van A tot Z. Van het wegvoeren van oude graszoden, het opbouwen van de juiste onderlaag, het aanleggen van uw nieuwe kunstgras en het afwerken van de naden.

U zult verbaasd staan over de zorgvuldigheid en vakkundigheid van onze medewerkers! 

Kies voor klasse!

Laat u het aanleggen van het nieuwe kunstgras aan ons over, dan garanderen wij u kwaliteit en klasse. Als erkend kunstgras dealer van het A-merk TigerTurf, hebben wij de vakbekwaamheid in huis die vereist is, voor het installeren van kunstgras.

Kunstgras aanleggen?

Wilt u liever zelf het kunstgras aanleggen? Dat kan ook! Bekijk onderstaande kunstgras aanleg video én lees de webpagina met de overzichtelijke kunstgras aanleg voorschriften.Contact kunstgras Den Haag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken in onze showtuin in Den Haag? Neem dan contact op met ons, telefonisch of per mail. 

 

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras