070 3274501   |    dierenafdeling@dewilskracht.groenrijk.nl Showtuin: Donau 119 | 2491 BB Den Haag
Gratis staal aanvragen
Kunstgras in Den Haag
  • Kunstgras in Den Haag
  • Kunstgras in Den Haag
  • Kunstgras in Den Haag

Kunstgras in Den Haag

In Den Haag hebben wij deze prachtige tuin aan mogen leggen. Op deze pagina nemen wij u mee in het traject dat vooraf gaat aan zo'n mooie tuin.

Keuze van het kunstgras 

Kunstgras is er in vele soorten en maten. Hoog, laag, groen met een bruine vezel en in verschillende prijscategoriëen. Voor ieder wat wils. In ons tuincentrum aan de Donau in Den Haag kunt u een keuze komen maken uit de 12 verschillende producten die we in een display ruim hebben uitgestald.

Installatie van het kunstgras 

Op een juiste manier verwerken van kunstgras vergt vakmanschap en ervaring. De hoveniers van De Wilskracht hebben jarenlange ervaring met het verwerken van dit product. In deze tuin hebben we gewerkt met Meilleur50 van EasyLawn, we mogen wel zeggen het pronkstuk van de collectie. 50 mm hoog en zeer vol getuft, waardoor er geen vleug meer te zien is en het kunstgras er van alle kanten hetzelfde uit ziet. Na het aanleggen van het juiste grondwerk wordt het kunstgras op maar gesneden. In dit geval is er een extra uitdaging vanwege de boom in het midden van het gazon maar ook daar wordt vakkundig rekening mee gehouden. Bij tuinen breder dan 4 meter worden 2 coupons aan elkaar gelijmd, het liefst naadloos. Na bovenstaande stappen te hebben voltooid rest alleen nog het inzanden en opborstelen voor een prachtig en duurzaam eindresultaat.

Mocht u interesse hebben in een gazon van kunstgras, bent u het maaien zat, heeft u een tuin waar gras niet groeit door een gebrek aan zon of juist een overvloed, heeft u kinderen die graag spelen in de tuin en wilt u geen vieze voeten meer in huis? Kom dan langs bij Groenrijk De Wilskracht en laat u voorlichten over de mogeklijkheden of vraag een sample aan via deze website.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras