070 3274501   |    dierenafdeling@dewilskracht.groenrijk.nl Showtuin: Donau 119 | 2491 BB Den Haag
Gratis staal aanvragen
Kunstgras rondom de woning in Alphen aan de Rijn
  • Kunstgras rondom de woning in Alphen aan de Rijn
  • Kunstgras rondom de woning in Alphen aan de Rijn
  • Kunstgras rondom de woning in Alphen aan de Rijn

Kunstgras rondom de woning in Alphen aan de Rijn

In Alphen aan de Rijn hebben de hoveniers van Groenrijk de Wilskracht kunstgras geinstalleerd rondom de woning. De wens van de klant was meer groen rondom hun rijtjeshuis en dan is kunstgras Jolie45 van EasyLawn natuurlijk de oplossing.

Display in het tuincentrum

Groenrijk De Wilskracht is al meer dan 75 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Begonnen met het leveren aan regionale klanten is het tuincentrum uitgegroeid tot een winkel waar u voor alles om en rond het huis terecht kunt. De Wilskracht heeft een ruime keuze uit onder andere bestrating, tuinhout, planten, interieurartikelen, dierenbenodigheden en kunstgras. Bij de keuze voor kunstgras wordt u begeleid door een van onze gespecialiseerde medewerkers en ondersteund door de ruimte keuze die u heeft middels een prachtige display. Kunstgras is een product dat u moet voelen en ervaren, is niet op een goede manier van een computerscherm af te selecteren.

Installatie 

Wilt u uw kunstgras laten installeren door een ervaren installateur dan bent u bij De Wilskracht Hoveniers aan het juiste adres. Van het grondwerk tot aan het op maat snijden en lijmen van verschillende coupons aan elkaar, onze ervaren mensen weten daar wel raad mee.

Dus heeft u interesse in kunstgras? Bezoek dan ons tuincentrum in Den Haag. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras