070 3274501   |    dierenafdeling@dewilskracht.groenrijk.nl Showtuin: Donau 119 | 2491 BB Den Haag
Gratis staal aanvragen
Tuinrenovatie in Leidschenveen
  • Tuinrenovatie in Leidschenveen
  • Tuinrenovatie in Leidschenveen
  • Tuinrenovatie in Leidschenveen

Tuinrenovatie in Leidschenveen

In Leidschenveen, Den Haag, hebben wij deze tuin met organische vormen mogen voorzien van een nieuw gazon. Aangezien de klant een onderhoudsvriendelijke tuin wilde hebben is er in samenspraak met de klant voor gekozen om kunstgras Magnifique52 van EasyLawn toe te passen.

Diverse toepassingen 

Kunstgras is op allerlei manieren toe te passen. U kent hoogstwaarschijnlijk de toepassing op de sportvelden, maar daarnaast is kunstgras ideaal voor op schoolpleinen, openbare speelterreinen, pannakooien, puttingreens, balkons en natuurlijk in tuinen. Iedereen kent wel iemand die naar volle tevredenheid een kunstgras gazon heeft. En raakt vervolgens geinspireerd om zelf ook zo'n gazon te laten leggen.

De Wilskracht tuincentrum en hoveniers 

Bij Groenrijk De Wilskracht komt alles bij elkaar. Een prachtige winkel waar u al uw tuin- en interieurwensen kunt bekijken en aanschaffen, en een hoveniersbedrijf die al uw voorkomende tuinwerkzaamheden kan uitvoeren. Kom gerust eens langs in de winkel om ons assortiment te bekijken (neem de tijd want we hebben ook een gezellig tuincafe) en bespreek met de aanwezige medewerkers uw wensen voor wat betreft tuinhout, beplanting, dierenvoeding, bestrating, kunstgras, barbeques, speelgoed (voor het goede doel!!), vijver materiaal of kerstversiering (oktober-december). 

Tot ziens in de winkel! 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras